Farmari.com
VOITELUAINEETLÄMMITYSÖLJYTVERKKOLEHDETTraktorivaraosa ja -tarvikeETUSIVUFARMARI.COM VERKKOKAUPPA
  Kauppaa jo vuodesta 1981!
INFOSIIRRY OSTOSKORIIN 
Perustettu 1981
 
 
Tietosivut:

 

 

 
 
Farmari.com verkkokaupan toimitusehdot, voimassa 16.11.2011 alkaen

Toimitusehdot

Farmari.com verkkokaupan yleiset toimitusehdot.

NesteOil -voiteluaineiden toimitusehdot omalla sivullaan.

Toimitustavat

Toimitustavat ovat postitilaus tai noutotilaus. Postitilauksissa tuotteet toimitetaan suoraan asiakkaalle tai lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen. Noutotilauksissa tuotteet varataan asiakkaalle ja ovat noudettavissa liikkeestämme.

Toimitusaika ja tilausvahvistus

Tilaukset käsitellään tavallisesti tilauspäivänä tai tilauspäivää seuraavana arkipäivänä, tilausajankohdasta riippuen. Käsiteltyämme tilauksen lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse. Tilausvahvistuksesta selviää ajankohta jolloin tilaus lähetetään (postitilaukset) tai se on noudettavissa (noutotilaukset). Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Postitilaukset

Tuotteet lähetetään asiakkaalle tavallisesti tilauksen käsittely- tai sitä seuraavana arkipäivänä. Toimitustuotteita sisältävä tilaus lähetetään asiakkaalle tavallisesti tilauksen käsittelypäivää seuraavasta arkipäivästä lukien 1-5 arkivuorokauden kuluessa, jos tilausta ei pystytä toimittamaan ajoissa ilmoitetaan siitä aina asiakkaalle.

Noutotilaukset

Tuotteita varataan asiakkaalle 7 vuorokauden ajan siitä lukien kun tilaus on noudettavissa, tai sopimuksen mukaan pidempään.

Maksutavat

Tilaukset voidaan maksaa seuraavilla maksutavoilla: Nordea, Osuuspankki, Sampo, Tapiola, Aktia, Nooa, Paikallisosuuspankit, Säästöpankit, Handelsbanken, S-Pankki, Ålandsbanken sekä luottokortit. Maksaminen näillä maksutavoilla tapahtuu Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla

Mikäli haluat maksaa Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla, Traktorivaraosa ja -tarvike toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana ja lisäksi toimittaa tuotteet ostajalle. Reklamaatioista vastaa Suomen Verkkomaksut Oy.

Suomen Verkkomaksut Oy toimii Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa tuotteen myyjänä ja kauppa syntyy asiakkaan ja Suomen Verkkomaksut Oy:n välille. Myyjän vastuulla ovat kaikki kauppaan liittyvät velvoitteet. Suomen Verkkomaksut Oy on myös maksun saaja.

Suomen Verkkomaksut Oy
Y-tunnus: 2122839-7
Ohjelmakaari 10
40500 JYVÄSKYLÄ
Puhelin: 0207 181830

Verkkopankit

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksu- ja rahoituspalvelun toteuttaa Suomen Verkkomaksut Oy (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Suomen Verkkomaksut Oy ostaa maksusuorituksen ja tilittää sen kauppiaalle. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.

Ennakkomaksu (tilisiirto)

Postitilauksissa maksutapana on myös tilisiirto ennakkomaksuna. Tilisiirtotiedot näytetään tilauksen hyväksymisen yhteydessä. Tämän maksutavan käyttö viivästyttää tilauksen käsittelyä kunnes suoritus näkyy tilillämme. Tilisiirroissa ennakkomaksuna pidämme varausta 5 arkivuorokautta jonka jälkeen tilaus raukeaa jos maksu on suorittamatta.

Postiennakko (Posti) tai bussiennakko (Matkahulto)

Toimitetaan lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipisteeseen.

Käteinen tai pankkikortti

Noutotilaukset voidaan maksaa käteisellä tai pankkikortilla noudettaessa, hyväksymme myymälässä myös luotto-, Visa Electron ja MasterCard Maestro kortit maksuvälineenä. Noutotilaus voidaan maksaa myös etukäteen Suomen Verkkomaksut Oy:n sivuston kautta.

Toimituskulut

Tilauksen loppusummaan lisättävät toimituskulut riippuvat tilattavista tuotteista, toimitus- ja maksutavasta. Postituskulut sisältyvät toimituskuluihin, eikä niistä veloiteta erikseen. Noutotilauksiin ei lisätä toimituskuluja.

Palautusoikeus

Kuluttajasuojalain mukaisesti asiakkaalla on 14 vuorokauden palautusoikeus tavaran vastaanottamisesta lukien. Palautamme asiakkaan tuotteista maksaman rahamäärän täysimääräisenä edellyttäen että palautetut tuotteet ovat moitteettomassa kunnossa alkuperäispakkauksissaan.

Takuu

Sitoudumme antamaan toimittamillemme tuotteille valmistajan myöntämän takuun. Takuuajan katsotaan alkavan tavaran toimituspäivästä. Laitteen takuukorjaukseen toimittamisesta aiheutuvat kulut maksaa ostaja ja palautuskulut myyjä.

Lisätiedot

Toimitusosoitteen tulee olla Suomessa, ellei muuta ole etukäteen sovittu. Asiakkaan henkilötietoja ei luovuteta kolmannelle osapuolelle. Pidätämme itsellämme oikeuden kaupan purkamiseen. Takuu- ja palautustapauksissa ota yhteyttä aina etukäteen sähköpostilla tai puhelimitse.

 
 


This page validates XHTML 1.0