Farmari.com
VOITELUAINEETLÄMMITYSÖLJYTVERKKOLEHDETTraktorivaraosa ja -tarvikeETUSIVUFARMARI.COM VERKKOKAUPPA
  Neste Oil -voiteluaineet
INFOSIIRRY OSTOSKORIIN 
Neste Oil
 
 
 
 
 

Neste Oil -voiteluaineet

Neste Oilin laajasta tuotevalikoimasta löytyvät voiteluaineet maatalouden, liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Neste Oilin voiteluaineet ovat puhtaita, erinomaisen suorituskyvyn omaavia, ympäristöä vähemmämmän kuormittavia tuotteita. Voiteluainetoiminta on standardoitu SFS:n ISO 9001 laatujärjestelmällä, joka kattaa toiminnan tuotekehityksestä asiakaspalveluun asti.

Tilaustavat

Tilaa Neste Oil -voiteluaineet edullisesti toimitus- tai noutotilauksena liikkeestämme.

Toimitustilaus

Tilaa Neste Oil -voiteluaineet toimitustilauksena. Tehdessäsi tilauksen joka on vähintään 170 kg tai 200 l (esim. 1x 200 tai 10x 20 litraa), toimitetaan se perille aina rahtivapaasti. Pienempiin tilauseriin lisätään rahtikulut. Toimitustilauksissa pakkauskoot ovat 18 kg, 20 ja 200 l. Pienempiä pakkauskokoja on saatavilla noutotilauksella (ks.: Tilaustavat › Noutotilaus).
 
Siirry Toimitustilaus -tilaussivulle

Noutotilaus

Tehdessäsi noutotilauksen varaamme, ja tarvittaessa tilaamme, haluamasi tuotteet sinulle. Näin varmistat tuotteiden saatavuuden tullessasi ostoksille - ilmoitamme koska tilaus on noudettavissa. Noutotilauksissa pakkauskoot ovat enintään 18 kg ja 20 l. Isoimmat pakkauskoot, ja suuret erät tilattavissa rahtivapaana toimituksena (ks.: Tilaustavat › Toimitustilaus).
 
Siirry Noutotilaus -tilaussivulle

Tuotetiedot, sekä toimitus- ja noutotilaus -hinnastot löytyvät vastaavilta tilaussivuilta.  

 
 


This page validates XHTML 1.0